Dobrodošli u Prirodopolis!                                                 Povijest

Prirodopolis je udruga entuzijasta zanesenih idejom osnivanja prirodoslovnog kulturnog središta kao institucije za komunikaciju i promicanje prirodoslovlja. Takva popularna prirodoslovna središta (science center) postoje u razvijenim zemljama svijeta kao mjesta neformalnog učenja i stjecanja interesa, vještina i pozitivnih stavova prema prirodoslovnim sadržajima. Naš je dugoročni cilj vođenje takve ustanove u Zagrebu.

U svrhu ostvarenja ovog cilja članovi Prirodopolisa obavljaju sljedeće djelatnosti:

Tko pokreće “Prirodopolis”?

Mi smo rastući tim strateških planera, znanstvenika, edukatora, izvršnih predvodnika i poslovnih poduzetnika ne samo sa kolektivnom stručnosti i iskustvom nego što je još važnije s dugoročnom predanosti da se ova vizija i realizira.

Što je naša vizija?

Održiva organizacija, smještena na 6.000 m2, energetski učinkovita, "živa" ustanova, u blizini većeg grada u Hrvatskoj, koja bi počela s radom do 2015.g.

Naše vrijednosti

Mi vjerujemo u…

Mi smo odlučni…

Struktura udruge

Tijela Udruge čine Upravni i Nadzorni odbora te Skupština. Upravni odbor čini 5 članova (predsjednik, dopredsjednik, tajnik i dva člana). Nadzorni odbor se sastoji od 3 člana. Skupštinu čine svi redoviti članovi udruge. Upravni i nadzorni odbor bira skupština te imaju mandat u trajanju od 3 godine.

Upravni odbor:

Hit Counter